Boureanu: "Anunțul lui Tăriceanu sună a păcăleală de 1 Aprilie" [1]

<IMG class=photoshare-clickable id=imageLocation o­nclick=handleOnClickImage(this) height=80 alt=Boureanu-Cristian hspace=5 src="http://www.amosnews.ro/index.php?module=Photoshare&type=show&func=viewimage&iid=5918&viewkey=" width=60 align=left vspace=5 name=imageLocation>Deputatul PLD Cristian Boureanu a declarat, duminică, pentru AMOS News, că Tăriceanu, prin anunțul său privind restructurarea Guvernului, aruncă "cu praf în ochi românilor" pentru a râmâne "cu orice preț" la guvernare.

"Anunțul lui Tăriceanu sună ca o păcăleală de 1 Aprilie, dar din păcate este o minciună și o batjocură la adresa românilor", a spus deputatul.

Boureanu consideră că, deși Tăriceanu a declarat că va păstra programul Alianței, acest lucru nu mai este posibil, întrucât primul ministru "a compromis Alianța".

"Tăriceanu se basează doar pe sprijinul PSD și PRM. Programul Alianței a fost, astfel, compromis de către Tăriceanu", a declarat Boureanu. Acesta consideră că Tăriceanu, prin politica pe care o duce, seamănă din ce în ce mai mult cu fostul premier Adrian Năstase, care la fel practica politica "prafului în ochi".


Publicat de : Ramona NĂSTASE
Data publicării: 02 Apr 2007 - 06:20
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=24385&titlu=Boureanu____Anuntul_lui_Tariceanu_suna_a_pacaleala_de_1_Aprilie__