PSD a depus o contestație la Primăria Capitalei împotriva lui Liviu Negoiță [1]

PSD a depus astăzi o contestație la Primăria Capitalei împotriva primarului sectorului 3, Liviu Negoiță, pentru încălcarea Legii electorale prin plasarea în mod ilegal a panourilor destinate afișajului electoral pe spațiile verzi din sector.

Partidul Social Democrat își exprimă speranța ca Primăria Municipiului București să nu ignore această sesizare din motive de partizanat politic și de nășie și să îl oblige de îndată pe Liviu Negoiță să intre în legalitate și să înceteze cu aceste practici nedemocratice de presiune la adresa partidelor de opoziție.

Panourile destinate afișajului electoral sunt amplasate pe spațiile verzi, cât și în scuarurile dintre benzile de circulație de pe bulevardele cu trafic auto intens (Str. Baba Novac, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Unirii) și, mai mult, sunt păzite de poliția comunitară care-i amendează pe cei care, încercând să ajungă la aceste panouri electorale, traversează strada prin locuri nepermise sau calcă pe spațiul verde.
 
Prin aplicarea Legii privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din zonele urbane nr.24/2007 se prevăd amenzi ce pot ajunge la suma de 10.000 de RON celor care calcă pe spațiile verzi.

PSD este de părere că astfel de practici ilegale și nedemocratice ilustrează din nou faptul că lui Negoiță îi este frică de o dezbatere realistă și deschisă despre problemele cu care se confruntă cetățenii sectorului 3.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Mai 2008 - 05:09
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29359&titlu=PSD_a_depus_o_contestatie_la_Primaria_Capitalei_impotriva_lui_Liviu_Negoita