Conservatorii bucureșteni au protestat împotriva demolării Pieței Obor [1]

Conservatorii bucureșteni, alături de sute de persoane din zona Obor, au organizat un miting în fața Halelor Obor în semn de protest față de intenția primarului sectorului 2 de a demola Piața Obor pentru construcția unui mall, informează un comunicat de presă al PC, remis AMOS News.

"Așa cum am salvat parcul Bordei, la fel vom salva și Piața Obor de mafia Capitalei. Aici, în piața Obor, vin producători din peste 22 de județe și aduc produse sănătoase și ieftine pentru pensionari și pentru bucureștenii din aceasta zonă. Mafia imobiliară, vrea să distrugă această piață pentru a construi un mall ilegal, care să vândă bucureștenilor produse scumpe cu gust de plastic" a declarat senatorul Marius Marinescu.


Timp de două ore, mulțimea prezentă a protestat față de intenția primăriei sectorului 2 de a distruge Piața Obor și a continuat manifestarea cu un marș în zona Parcului Obor alături de conservatorii bucureșteni."Ceea ce facem noi astăzi nu este campanie electorală. Problema pieței Obor este o problemă reală. Această problemă chiar există și trebuie rezolvată", a declarat Alexandru Anastasescu Norocel,  candidatul PC pentru Primăria Sectorului 2.


Candidatul conservator pentru Primăria Capitalei Codrin Ștefănescu, a anunțat că se vor organiza astfel de acțiuni de protest în fiecare duminică și se vor așeza corturi pentru a opri orice activitate de demolare a pieței Obor."Vom face apel către toți bucureștenii să vină alături de noi pentru a opri demolarea pieței. De frică, autoritățile vor ceda așa cum au făcut-o până acum. Știind de ieri că vom face acest miting, deja autoritățile s-au răzgândit să mai continue orice acțiuni de construcție a mall-ului. Este incredibil ce se întâmplă. În fiecare duminică vom fi aici, iar de duminica viitoare vom lăsa corturi în permanență pentru a depărta mafia de piața Obor, care este a bucureștenilor", a precizat Ștefănescu.


Publicat de : ---
Data publicării: 12 Mai 2008 - 04:24
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29443&titlu=Conservatorii_bucuresteni_au_protestat_impotriva_demolarii_Pietei_Obor