Galați: Candidatul independent la Primărie Corneliu Mangalea, pe primul loc la primit donații electorale [1]

Potrivit Autorității Electorale Permanente (AEP), instituție care centralizează datele cu donațiile primite de candidații independenți din toată țara, Corneliu Mangalea este, de departe, candidatul cu cele mai multe donații electorale, transmite corespondentul AMOS News.

El ocupă, astfel, primul loc, cu suma de 445.000 RON (4, 5 miliarde de lei vechi). Pe locul al doilea, la o distanță destul de mare, se clasează candidatul independent la Primăria Oradea, Călin  Raita, cu 100.000 RON, iar pe locul al doilea, se situează candidatul independent la Primăria București, doctorul Sorin Oprescu, cu 83.500 RON.

Corneliu Mangalea este cunoscut ca fiind un prosper om de afaceri, finanțator al echipei de volei CSU Meta Galați (fete) și director Elnav SA. Întrucât cele mai multe donații provin de la S.C. Vega (gestionată de oameni din PSD) Corneliu Mangalea este catalogat, atât de presă cât și de unii oameni politici gălățeni, ca fiind „săgeata PSD-ului”.

Corina MISĂILĂ


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mai 2008 - 04:50
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=29620&titlu=Galati__Candidatul_independent_la_Primarie_Corneliu_Mangalea__pe_primul_loc_la_primit_donatii_electorale