3 râmnicence au amenințat că se aruncă de pe o schelă [1]

Trei femei aparținând etnie romilor din Râmnicu Sărat care au fost scoase de pe lista beneficiarilor de ajutor social din partea statului s-au urcat astăzi pe o schelă de unde au amenințat că se aruncă dacă nu vor primi din nou sprijin financiar.

Cele trei s-au urcat pe o schelă din curtea unei unități militare din Râmnic de unde au amenințat că se aruncă dacă primarul Constantin Ghinioiu nu revine asupra deciziei de a le sista ajutorul social.

Femeile au rămas suspendate pe schelă aproximativ trei ore timp în care au negociat cu comandantul Poliției Municipale din Râmnicu Sărat, Lucică Nicolae. În jurul orei 17,00, cele trei au fost convinse să renunțe la protest, fiind coborâte după schelă fără să se înregistreze nici un incident.

La locul protestului inițiat de cele trei femei de etnie romă s-au aflat o ambulanță, pompieri și polițiști precum și localnici care au asistat la întreaga scenă.
Publicat de : Cristina DINULESCU
Data publicării: 17 Ian 2005 - 15:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=307&titlu=3_ramnicence_au_amenintat_ca_se_arunca_de_pe_o_schela