Galați: PSD și-a adjudecat trei mandate de deputat și unul de senator [1]

În urma numărătorii paralele a voturilor, Alianța PSD-PC și-a adjudecat în mod direct trei mandate de deputat și unul de senator, transmite corespondentul AMOS News (Informația.ro).

Conform vicepreședintelui PSD și președinte PSD Galați, Dan Nica, Gheorghe Saghian a câștigat colegiul nr.2 pentru Senat, cu 64,7% din voturi, Viorel Ștefan, colegiul nr.4 de deputat, cu 52,1% din voturi, Dan Nica, colegiul 5 de deputat, cu 65,6% și conservatorul Bogdan Ciucă, colegiul nr.8 de deputat, cu 56% din voturi.

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, Claudiu Brânzan, au mai câștigat prima poziție în colegiile în care au candidat Florin Pâslaru, Laurențiu Chirvăsuță,  Nicolae Bacalbașa,  Lucreția Roșca, Aurel Nechita și Viorel Mânzu.

„Suntem pe primul loc  în toate celelalte colegii, pe numărătoare parțială. Care va fi finalul, nu vom putea ști decât peste câteva ore. Din toate datele pe care le avem, toți candidații noștri se află pe primul loc”, a declarat liderul PSD Galați, Dan Nica, la șase ore după închiderea urnelor.


Publicat de : Corina MISĂILĂ
Data publicării: 02 Dec 2008 - 09:44
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31688&titlu=Galati__PSD_si_a_adjudecat_trei_mandate_de_deputat_si_unul_de_senator