Spitale moderne, puse la dispoziție primarului Oprescu [1]

Primăria Sectorului 2 a alocat de la bugetul local, numai în anul 2008, suma de 13.016 mii lei pentru investiții necesare spitalelor din sectorul 2, iar astăzi, luni, 15 decembrie, a fost inaugurat un nou ambulatoriu dotat la standarde europene, integrat la spitalul clinic „Dr. I. Cantacuzino” și realizat prin finanțarea integrală de către Primăria Sectorului 2 cu suma de 4,6 miliarde lei vechi (464 mii lei).Investițiile primarului Neculai Onțanu în sistemul sanitar al sectorul 2 contribuie la realizarea unei colaborări eficiente cu Primăria Municipiului București căreia îi pune la dispoziție, odată cu preluarea în administrare, spitale moderne și bine utilate.
        
Primarul Neculai Onțanu a participat luni, 15 decembrie, la inaugurarea ambulatoriului integrat în structura spitalului clinic „Dr. I. Cantacuzino” din strada Irimicului nr. 2, bl. 2 – parter.
        
Activitatea ambulatoriului se adresează populației sectorului 2 din zona Tei, Colentina, Doamna Ghica, Gherase și se desfășoară în colaborare cu medicii de familie care au cabinete în această zonă.

Detalii despre acest eveniment și imagini de la fața locului, puteți găsi pe site-ul Primăriei Sectorului 2  - www.ps2.ro [2], rubrica Ultimele știri.


Publicat de : ---
Data publicării: 16 Dec 2008 - 05:51
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=31829&titlu=Spitale_moderne__puse_la_dispozitie_primarului_Oprescu
  [2] http://www.ps2.ro