Crin Antonescu: Putem vorbi de clanul Băsescu [1]

Președintele PNL, Crin Antonescu, a susținut asăzi, în cadrul unei conferinșe de presă, că președintele României, Traian Băsescu, patronează Partidul Democrat Liberal, iar astfel a adus pentru prima oară în structura guvernamentală interlopi.

Antonescu a precizat că în orice țară normală, Administrația Prezidențială ar fi orfetit imediat răspunsuri acuzațiilor care i se aduc președintelui prin fratele său, Mircea, dar și prim fiica cea mare, Ioana.

"În orice țară civilizată, Administrația Prezidențială ar fi dat răspunsuri clare, precise, promte, cum doamna Ioana Băsescu a dobândit sumele cu care a putut cumpăra o proprietate destul de scumpă pe teritoriul "imperiului" domnului Popoviciu; asocierilor pe care, după un model bucureștean, le-a făcut, în altă parte a țării, domnul Mircea Băsescu. Putem vorbi despre clanul Băsescu. Avem priveliștea jalnică a unui partid, Paritdul Democrat, patronat și condus în realitate de domnul Traian Băsescu care a adus pentru prima dată la vedere în structura de vârf, în structura guvernamentală, interlopi. Interlopi care, în paranteză fie spus, încă n-au fost săltați, așa cum a fost săltat Gigi Becali sau cum a fost săltat Puiu Popoviciu. Mă refer în primul rând la domnul Costel Iancu", a declarat Crin Antonescu.


Publicat de : ---
Data publicării: 06 Apr 2009 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=32825&titlu=Crin_Antonescu__Putem_vorbi_de_clanul_Basescu