Promovare turistică europeană pentru județul Covasna [1]

Consiliul Județean (CJ) Covasna va organiza în 2010 o expoziție fotografică la Strasbourg, în ideea de promovare a turismului covăsnean peste hotare, transmite corespondentul Informatia. ro (AMOS News).Vicepreședintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că turismul covăsnean trebuie promovat agresiv și să vină cu oferte ieftine, pentru a atrage cât mai mulți turiști și pentru a ajuta la ieșirea din criză.

Demeter Janos a subliniat că județul Covasna nu a beneficiat de o promovare atât de puternică precum cea a zonei litoralului românesc sau a Văii Prahovei  din partea Ministerului Turismului, drept pentru care, dacă se dorește atragerea turiștilor este necesară o campanie agresivă. Astfel, primul pas a fost făcut prin programarea prezenței județului Covasna în cadrul unei expoziții fotografice de la Strasbourg, autoritățile județene propunându-și să prezinte, tot în 2010, o expoziție asemănătoare la Bruxelles, pentru familiarizarea cât mai multor europeni cu zonele deosebite ale județului Covasna.

Potrivit vicepreședintelui CJ Covasna, Campania de promovare a județului Covasna va trebui să se axeze pe frumusețile naturale și pe bogăția acestuia. Astfel, vicepreședintele CJ Covasna crede că județul Covasna poate oferi un “turism de relaxare”,  în care natura, apele minerale și aerul curat pot deveni o emblemă turistică a județului.

Demeter Janos a subliniat că, în această campanie de promovare a județului, vor trebui atrași și proprietarii de pensiuni, care ar trebui să fie capabili să ofere servicii de calitate la prețuri accesibile.


Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 21 Mai 2009 - 05:43
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33166&titlu=Promovare_turistica_europeana_pentru_judetul_Covasna