Traian Băsescu: Vă asigur că la toamnă o să fac ce trebuie [1]

Președintele Traian Băsescu a declarat luni seara, după o întâlnire cu parlamentarii PDL, că a discutat cu aceștia despre prioritățile legislative. Printre acestea se află Codurile, Legea salarizării și pe cea a pensiilor, legile educației, dar și Legea uninominalului, ce ar trebui modificată.

"Am discutat prioritățile României, codurile, dosarele care trebuie scoase din Parlament, noua lege a salarizării fără niciun fel de excepții sau salarizări speciale, urgența pe care o reprezintă o nouă lege a pensiilor, am considerat că este o prioritate menținerea angajamentului PDL cu partidul din alianță de a modifica legea electorală. Am atenționat grupul cel mai mare din cameră asupra suprapunerii peste criză a secetei. Se vede din elicopter calitatea proastă a lucrărilor agricole, se văd culturi neuniforme și te întrebi cu ce se ocupă culturile agricole din județe. Am informat grupurile parlamentare PDL că voi continua să merg prin țară", a precizat Traian Băsescu.

Referitor la o nouă candidatură, la alegerile prezidențiale, Băsescu i-a rugat pe ziariști să "nu îi poarte grija".

"Rugămintea mea este să nu-mi mai duceți grija. Vă asigur că la toamnă o să fac ce trebuie, dar până una alta am alte priorități, diminuarea efectelor crizei, continuarea reformei. La momentul potrivit voi lua decizia cea mai bună", a precizat șeful statului.

David Martin


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Mai 2009 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33211&titlu=Traian_Basescu__Va_asigur_ca_la_toamna_o_sa_fac_ce_trebuie