Vineri, 29 Mai 2009 - 05:54 AM Aleg.RO: Liberalii vad “o intelegere subterana” intre Basescu si Geoana

Publicat de: ---

cronicaromana Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, ieri, la Bistrita, ca Mircea Geoana face “opozitie de opereta” lui Traian Basescu si ca exista posibilitatea unei intelegeri intre cei doi, in ceea ce priveste alegerile prezidentiale .
“Nu este exclus ca Geoana si Basescu sa aiba o intelegere subterana, pe care sa nu o stie populatia, asa cum au avut in 2007. De multe ori, mi se pare ca Geoana face un soi de opozitie de opereta”, a spus Orban. Liderul liberal spune ca o intelegere intre PD-L si PSD este posibila, in vederea alegerilor prezidentiale, deoarece cercetarile sociologice arata ca, daca Traian Basescu ar intra in turul doi cu Mircea Geoana, ar castiga, in timp ce, daca in turul doi s-ar bate cu Crin Antonescu, ar pierde, pentru ca social-democratii ar vota cu Antonescu. De asemenea, Orban a mai afirmat ca presedintele Traian Basescu a comis “un act ostil” la adresa PD-L, prin candidatura fiicei sale, Elena, pentru Parlamentul European. “Candidatura Elenei Basescu este un test care va costa PD-L. Cred ca Basescu si-a facut o socoteala chiar impotriva PD-L. Parerea mea este ca, dupa ce a adus PSD la putere, acum face tot posibilul ca PSD sa castige alegerile”, a spus Orban.
Liderul liberal considera, de asemenea, ca aceasta candidatura independenta a Elenei Basescu dovedeste “o lipsa de bun simt”, dar este convins ca PNL poate obtine 20% din voturi, pentru ca toate sondajele au creditat partidul cu 6-8% in plus de la momentul alegerii noii conduceri.


(883 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Liberalii vad “o intelegere subterana” intre Basescu si Geoana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62872004508972 seconds.