Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, susține proiectul Roșia Montană [1]

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, în calitate de reprezentant al administrației locale și de președinte al Asociației Municipiilor din România, consideră că atragerea și susținerea investițiilor trebuie să fie prioritatea oricărei comunități, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„În acest context, susțin dezvoltarea investiției de exploatare a zăcămintelor aurifere de la Roșia Montană. Investiția crează locuri de muncă pentru un număr însemnat de locuitori ai acestei regiuni defavorizate a Munților Apuseni, inclusiv din județul Arad. Acest proiect va aduce beneficii bugetului de stat și genera venituri din taxe și impozite pentru bugetele localităților din zonă“, a declarat Gheorghe Falcă.

„Legislația actuală, în acord cu normele europene, este cadrul care ne asigură că dezvoltarea economică nu este în conflict cu protejarea mediului și conservarea patrimoniului“, a mai spus primarul municipiului Arad.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 24 Dec 2009 - 06:09
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34957&titlu=Primarul_Aradului__Gheorghe_Falca__sustine_proiectul_Rosia_Montana