Universitatea Craiova, la mana primarului Solomon [1]

Clubul Universitatea Craiova a anuntat, miercuri, printr-un comunicat pe site-ul oficial, ca nu are posibilitatea sa organizeze meciul cu Gaz Metan Medias, din etapa a XIX-a a Ligii I, deoarece FRF a informat gruparea craioveana ca, potrivit regulamentelor, partida nu se poate desfasura în acel oras

. FC Universitatea Craiova anunta ca FRF si LPF au comunicat, în aceasta dimineata, oficialilor craioveni ca "partida nu poate avea loc la Severin deoarece disputarea jocului în localitatea Drobeta-Turnu Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, desi initial a existat un acord scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus mentionata".

De asemenea, oficialii craioveni mentioneaza ca un al doilea motiv pentru nedisputarea meciului cu Gaz Metan Medias este faptul ca "partida nu se poate desfasura pe stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova, deoarece, neavand un contract în termen valabil pentru detinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul inregistrat pe teren, se poate pierde meciul cu 0-3 la o simpla contestatie a oricarui tert interesat".

Partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias este programata sambata, de la ora 14.00, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I si sunt, totusi, sanse ca ea sa se dispute pentru ca Primaria Craiova a dat un comunicat de presa în acest sens: "Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a primit din partea Federatiei Romane de Fotbal acordul de a juca meciurile pe stadionul din localitatea Drobeta-Turnu Severin. In aceste conditii, Primaria Municipiului Craiova îsi reafirma declaratiile din ultima perioada conform carora echipa de fotbal Universitatea Craiova îsi poate disputa în continuare meciurile pe Stadionul ?Ion Oblemenco?. In conditiile în care între clubul Universitatea Craiova si Primaria Municipiului Craiova vor fi reluate discutiile privind încheierea unui nou contract de concesiune, Primaria este dispusa sa ofere concesionarea stadionului contra sumei de 1 euro/luna".


Publicat de : ---
Data publicării: 25 Feb 2010 - 06:02
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=35255&titlu=Universitatea_Craiova__la_mana_primarului_Solomon