Omul sefului SPP a dat-o cu capul de usa pe presedinta Camerei Deputatilor Frizerul lui Pahontu, soferul Robertei Anastase

Baselu inca face nazuri la escorta Politiei, mergind cu totul pe mina ?Garzii Pretoriene? a SPP

.

Ceea ce l-ar putea costa, mai ales ca multi, prea multi dintre profesionistii de acolo au parasit scirbiti Serviciul. Si atunci, ce ar face nervosul sef de stat daca l-ar nimeri la volan pe fostul sofer al Robertei Anastase? Cel care a reusit sa o aduca la exasperare pe presedinta Camerei Deputatilor cu datul sau in toate bordurile si gropile. Asta pina cind pe biata femeie au apucat-o istericalele si i-a cerut imperios comandantului SPP sa o scape imediat de cel care o dadea mereu cu capul de portiera. Despre neindeminaticul sofer se spune ca ar fi fost nimeni altul decit frizerul personal al chestorului Lucian Pahontu, pe vremea cind acesta era jandarm. Si pe care l-a tras dupa el la SPP la un an dupa numirea pe noua functie.

Freza subtire, cu aghiotanti se tine?

Orice s-ar spune, spre deosebire de fostii, actualul comandant al SPP da bine linga presedinte, indiferent cine e acesta. Zau, fara caterinca. Numai ca, probabil cum in ziua de astazi este greu de gasit un maestru care sa-ti nimereasca freza exact asa cum iti doresti tu, Lucian Pahontu nu a vrut sa renunte in ruptul capului la serviciile frizerului personal pe care il avea pe vremea cind activa in cadrul Jandarmeriei. Dupa ce Basescu si-a adus aminte de ofiterul care mereu ii trimitea mai multi jandarmi la darimarea chioscurilor, chiar decit cerea el, l-a numit pe acesta la sefia Serviciului insarcinat cu protectia demnitarilor. Din noua postura, dupa numai un an, noul sef al SPP, supranumit si ?Stapinul Ghiulurilor? l-a tras dupa el si pe destoinicul frizer. Care, din pacate insa, nu s-a dovedit a fi si un sofer la fel de bun.

Cursele mortii

A simtit-o de altfel pe propria piele nimeni alta decit presedinta Camerei Deputatilor, care ajunsese sa stea ghemuita in limuzina si sa se tina cu ambele miini de minerul de deasupra usii pentru a nu se mai alege cu noi cucuie. Surse din cadrul Serviciului sustin ca Roberta Anastase nu a rezistat prea mult ?curselor mortii? la care era supusa pe strazile Capitalei si, satula sa ia in plin toate bordurile, i-a facut un scandal monstru sefului SPP, care a fost nevoit astfel sa-si retraga protejatul? Mai mult, in urma aflarii traumelor la care a fost supus al treilea om in stat, multi demnitari se intereseaza prin mijloace specifice, inainte de a se pricopsi cu un nou sofer, daca nu cumva acesta este frizerul lui Pahontu?


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Sep 2010 - 05:58
 

Link știre