Placinta Jr. vrea in Italia. Mama Placinta isi sustine puiul [1]

Autor: A

.P.

Fiul senatoarei Sorina Placinta, Andrei, s-a prezentat, luni, la Tribunalul Bucuresti unde a cerut instantei sa-i ridice interdictia de a parasi tara. Desi este acuzat de cinci infractiuni cu violenta, printre care tentativa de omor si talharie, Placinta Jr. a fost eliberat din arest si judecat in libertate. Andrei Placinta a venit la instanta insotit de mama sa, senatoarea Placinta.

Andrei Placinta, fiul senatoarei Placinta

La termenul de luni instanta Tribunalului Bucuresti a verificat legalitatea masurii interdictiei de a parasi tara, dispusa in acest dosar fata de Andrei Placinta, scrie Mediafax.

Placinta a sustinut ca nu reprezinta un pericol public, motivand ca acesta a fost si argumentul pentru care a fost eliberat si adaugand ca in prezent este angajatul unei firme cu sediul in Italia. In acest context, el a solicitat revocarea interdictiei impuse la eliberarea din arest astfel incat sa-si poata derula activitatea in cadrul acestei societati. Andrei Placinta a sustinut in fata judecatorului ca nu va crea probleme in cursul judecarii acestui dosar.

Instanta urmeaza sa ia o decizie cu privire la solicitarea micului Placinta.

Razvan Andrei Placinta a fost trimis in judecata, la inceputul lunii iunie, de catre procurorii Parchetului Capitalei, care-l acuza de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, in legatura cu un incident petrecut in 6 decembrie 2010, in jurul orei 18.30, pe strada Berzei.

In urma cercetarilor efectuate, “in seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neintelegeri cu partea vatamata H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta si a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului partii vatamate, pe care l-a deteriorat, in sensul ca i-a indoit capota si i-a spart luneta”, precizeaza Parchetul.

In momentul in care, in apararea partii vatamate au intervenit mai multe persoane, Razvan Andrei Placinta, aflandu-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a patruns cu acesta pe trotuar cu intentia vadita de a-i lovi. In aceste imprejurari, in timp ce partea vatamata S.N. incerca sa il opreasca pe inculpat, tinandu-se cu mainile de capota autoturismului, a fost impinsa de autoturism, s-a dezechilibrat si a cazut. Acuzatul si-a continuat deplasarea si a surprins-o pe aceasta sub autoturism, dupa care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului in fata si in spate a trecut peste partea vatamata, provocandu-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenta ? Bucuresti si au necesitat, pentru vindecare, 40-45 de zile de ingrijiri medicale, potrivit procurorilor.

Andrei Razvan Placinta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in 8 decembrie 2010, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti. In ciuda faptului ca este acuzat de cinci infractiuni cu violenta, evident fara nici o legatura cu statutul de senator al maica-sii, Placinta Jr. a fost eliberat in 6 ianuarie.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Iun 2011 - 05:40
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=38222&titlu=Placinta_Jr__vrea_in_Italia__Mama_Placinta_isi_sustine_puiul