Bataie cu iz electoral. Sase oameni au fost loviti cu bestialitate pentru ca simpatizau cu primarul unei comune brasovene (VIDEO) [1]

Bataie cu iz electoral

. Sase oameni au fost loviti cu bestialitate pentru ca simpatizau cu primarul unei comune brasovene (VIDEO)Imagini socante surprinse intr-un bar din judetul Brasov, acolo unde o bataie in toata regula s-a pornit din cauza unei dispute pe teme electorale. Potrivit Realitatea TV, sase oameni au fost loviti fara mila cu pumnii si cu picioarele, iar victimele spun ca totul s-a intamplat dupa ce au declarat public ca-l sustin pe actualul primar. Cei patru batausi au fost retinuti pentru 24 de ore.

Totul s-a intamplat la singura carciuma din localitatea Ticus. Barmanita sustine ca un barbat a devenit violent cand aceasta i-a spus ca il va alege pe actualul primar. Asa ca a inceput sa o loveasca fara mila. in imagini vedeti cum a pus-o la pamant, iar apoi a inceput sa imparta pumni si picioare tuturor celor care au spus ca-l voteaza pe actualul primar.

Nici unul dintre sustinatorii actualului primar nu a scapat de furia celor patru barbati. Victimele sustin ca batausii sunt prietenii fostului primar. De altfel, oamenii spun ca in timpul bataii, fostul primar era in masina din care au coborat cei patru indivizi.

Acesta recunoaste, are insa o alta varianta. El spune ca prietenii sai ar fi mers sa-si ia o bere, timp in care au fost provocati de oamenii actualului primar. Cei patru batausi au fost retinuti pentru 24 de ore. Cei sase oameni batuti au fost astazi la medicina legala , unde au primit intre 7 si 14 zile de ingrijiri medicale.


Publicat de : ---
Data publicării: 23 Mai 2012 - 06:37
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39374&titlu=Bataie_cu_iz_electoral__Sase_oameni_au_fost_loviti_cu_bestialitate_pentru_ca_simpatizau_cu_primarul_unei_comune_brasovene__VIDEO_