Oana Zavoranu: "S-a facut un denunt ca in 2008 i-am dat mita 50.000 de euro primarului Adrian Videanu" [1]

Oana Zavoranu a fost astazi la sediul DNA si este acuzata pentru dare de mita

. Vedeta a venit in aceasta dupa-amiaza la emisiunea 'Acces Direct' si a povestit de ce a fost nevoita sa dea cu subsemnatul la DNA.

Viata Oanei Zavoranu s-a complicat in ultimele zile si a mers la DNA, a facut plangere la politie si are de furca cu propria vecina. "Am stat vreo doua ore si jumatate la discutii cu procurorii. Dar nu am avut nici o problema, atata timp cat nu ma simt vinovata. Eu nu mint, nu am furat, nu am mituit. S-a facut un denunt ca in 2008 i-am dat mita 50.000 de euro primarului Adrian Videanu. Am informatii ca in spatele acestui denunt este camatarul Sebastian Dobrescu", a povestit Oana la Antena 1.Despre vecina sa, Oana a punctat: "Sunt mult prea importanta ca sa vorbesc despre scame. M-am saturat de indivizi anonimi care se catara pe umerii mei ca sa-si faca publicitate. Ma simt hartuita. Se iau de mine ca sa apara la televizor. Daca ma mai trimite la doctor, o sa o bat de o las lata jos".

Aceasta a adaugat: "Acestei dubioase i-am oferit publicitate. Eu nu mai am nimic de comentat caci am lucruri mult mai importante. Eu sunt un om de buna credinta".

"O iubesc pe mama mea"

Cu lacrimi in ochi, Oana a vorbit si despre relatia cu mama ei: "Nu mi-am dat seama in tot acest timp ce nevoie aveam de mama mea. O iubesc, o simt ca e langa mine. Ma doare cand aud ca cineva o jigneste pe mama. Din cauza multor dusmani am stat certata cu ea sapte ani. Pepe a fost cel care ne-a invrajbit. El era nimeni inainte de divortul de mine, un individ care canta pe la nunti din an in Paste".

Oana a clarificat: "Ma doare ca mi s-a pus stampila de mahalagioaica si scandalagioaica. Eu nu sunt un om certaret, ci doar ma apar".

Citeste si: "Oana Zavoranu, la sediul DNA pentru dare de mita"

Voteaza articolul!

+5

-2

| azi, 18:11
Publicat de : ---
Data publicării: 20 Iul 2012 - 05:53
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39756&titlu=Oana_Zavoranu____S_a_facut_un_denunt_ca_in_2008_i_am_dat_mita_50_000_de_euro_primarului_Adrian_Videanu__