Stolojan: Antonescu si Ponta, "orbiti de esecul demersului lor politic". Basescu va coabita foarte bine cu premierul Ponta [1]

Stolojan: Antonescu si Ponta, "orbiti de esecul demersului lor politic"

. Basescu va coabita foarte bine cu premierul Ponta

Theodor Stolojan  / Foto: Vlad Dumitrescu / Intact ImagesTheodor Stolojan a afirmat, astazi, ca se asteapta ca Traian Basescu se se intoarca luni la Presedintie. Potrivit europarlamentarului PDL, Basescu "este speranta de mai bine in ceea ce priveste credibilitatea Romaniei'".

Stolojan sustine ca presedintele Basescu va coabita foarte bine cu premierul Ponta. "Nu va luati dupa exagerarile domnilor Antonescu si Ponta, care sunt orbiti evident de esecul demersului lor politic si care nu au nici un temei. De ce sa nu coabiteze? Sunt exagerari ale domnilor Ponta si Antonescu", a explicat Stolojan, potrivit Agerpres.

Theodor Stolojan a mai precizat ca nici nu doreste sa se gandeasca la faptul ca Parlamentul ar putea sa nu accepte decizia Curtii. "Sa faca (n.r. - Parlamentul) ceea ce trebuie: sa se citeasca decizia si sa se publice in Monitorul Oficial", a mai Stolojan.


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Aug 2012 - 05:48
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39884&titlu=Stolojan__Antonescu_si_Ponta____orbiti_de_esecul_demersului_lor_politic____Basescu_va_coabita_foarte_bine_cu_premierul_Ponta