PC divorteaza de PNL [1]

Autor: Ana-Maria Ludatser

Conservatorii si-au declarat independenta in cadrul USL

. ?De acum inainte, toate pozitiile Partidului Conservator sunt ale Partidului Conservator si toate pozitiile pe care le are PNL sunt ale PNL-ului?, a anuntat deputatul Bogdan Ciuca.

 

Conservatorii lui Daniel Constantin nu mai vor sa faca echipa cu liberalii lui Crin Antonescu

Dupa ce s-au jucat cu nervii social-democratilor, liberalii au reusit sa-i irite si pe conservatori, determinandu-i sa faca un pas in afara ACD. ?Din discutiile pe care le-am avut vizavi de activitatea in plan local am constatat ca protocolul Aliantei de Centru Dreapta (PNL ?PC) nu functioneaza fizic. Nu prea au fost intalniri in plan local, nici in plan national. (…) Protocolul  nu functioneaza din cauza problemelor de guvernare, problemelor locale. Avem o relatie buna, dar nu functioneaza, motiv pentru care toate pozitiile, declaratiile politice, interpelarile, initiativele legislative pe care vi le prezentam ca fiind ale PC sunt ale PC si nu ale ACD-ului, iar PNL bineinteles are pozitii proprii. Nici pe dansii nu e cazul sa ii intrebati daca sunt ale PC?, a declarat purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca. In ciuda nemultumirilor exprimate public, conservatorii nu vor, pentru moment, sa oficializeze despartirea de PNL. ?Nu denuntam protocolul ACD, nu desfacem, nu nimic. (…) Ceea ce avem comun cu USL, ramane comun cu USL?, a conchis Bogdan Ciuca.

Liberalii cer mediere

Pusi in fata faptului implinit, liberalii vor sa cada la pace cu partenerii de la PC. ?Am remarcat faptul ca au fost exprimate si unele nemultumiri cu privire la functionarea Aliantei de Centru Dreapta. Din perspectiva noastra, relatiile politice au fost totdeauna si sunt unele cel putin normale, daca nu amicale. ACD in acest moment isi desfasoara activitatea politica in cadrul USL si poate din aceasta perspectiva greutatea intr-adevar a cazut pe activitatea USL, dar sunt convins ca prin discutii la nivel de lideri politici se pot lamuri toate semnele de intrebare care exista?, a afirmat vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

Fotoexplicatie

ANIMOZITATE n Conservatorii lui Daniel Constantin  nu mai vor sa faca echipa cu liberalii lui Crin Antonescu

Crede?i ca Partidul Conservator va rupe alian?a cu PNL ?i va opta pentru o colaborare cu PSD?

Da, cred ca PC-istii vor rupe alianta cu PNL-ul Merg pe varianta colaborarii dintre PSD si PC Niciuna dintre idei nu-mi pare valabila. Ma astept la o surpriza

Vezi Rezultate

 Loading ...

97 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 21 Iun 2013 - 06:05
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41255&titlu=PC_divorteaza_de_PNL