Viorel Hrebenciuc si fiul sau, in fata instantei [1]

Urmarit penal in dosarul retrocedarilor, Viorel Hrebenciuc afla miercuri daca va fi eliberat din arestul Politiei Brasov

. Fostul deputat PSD a fost arestat pentru 30 de zile, la sfarsitul lunii octombrie, fiind urmarit penal in dosarul retrocedarilor de paduri. Si fiul sau, Andrei Hrebenciuc, arestat preventiv in acelasi dosar, asteapta astazi decizia instantei.

Fostul deputat PSD este urmarit penal de DNA in dosarul retrocedarilor sale pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

În acelasi dosar a fost arestat preventiv si fiul sau, Andrei Hrebenciuc. Printre suspectii din acest dosar se afla si Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, pentru care DNA a inceput urmarirea penala.

Tot astazi, magistratii instantei supreme vor decide daca prelungesc sau nu si mandatul de arestare al lui Gheorghe Paltin Sturza, considerat principalul beneficiar al celor 43.000 de hectare de padure.


Publicat de : ---
Data publicării: 20 Noi 2014 - 05:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41794&titlu=Viorel_Hrebenciuc_si_fiul_sau__in_fata_instantei_