Victor Ponta a afirmat ca Rares Bogdan este ofiter acoperit [1]

Victor Ponta a dovedit inca o data ca nu a invatat nimic din lectia primita pe 16 noiembrie

. Este la fel de arogant, agresiv si improsca cu jigniri. Ultimul caz: afirmatiile facute la adresa jurnalistului care a prezentat in premiera informatii privind vacanta sa in Emiratele Arabe Unite.

Jignire sau deconspirare?

Premierul Victor Ponta a calcat rau de tot pe bec. Dupa ce a iesit din pleenul Camerei Deputatilor, intrebat de ziaristi despre sejurul petrecut in Emiratele Arabe Unite, si despre dezvaluirile de la Realitatea TV, a afirmat, fara sa clipeasca, faptul ca jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea TV este ofiter acoperit. „De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri”.

Afirmatia lui Victor Ponta este extrem de grava indiferent de context. Daca a vrut sa-l jigneasca sau sa-si bata joc de jurnalistul respectiv, este grav. Dar la fel de grav este si daca nu este vorba de o jignire. Si in acest caz, premierul Ponta trebuie sa declare public de unde are o astfel de informatie? În plus, conform HG 223/2013, act normativ dat tocmai de premirul Ponta, cine face public numele unui fost sau actual „acoperit” sufera consecintele legii penale. Deci indiferent care a fost sensul afirmatiei (jignire sau dezvaluire), Victor Ponta trebuie sa dea explicatii clare.


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Noi 2014 - 05:52
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41931&titlu=Victor_Ponta_a_afirmat_ca_Rares_Bogdan_este_ofiter_acoperit