Mii de simpatizanti ii cer pe Facebook lui Iohannis sa renunte la numirea lui Dan Mihalache la Cotroceni. "Bitte nicht. Ohne Mihalache" [1]

Foto captura youtube

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Comentarii impotriva numirii lui Dan Mihalache ca sef al cancelariei prezidentiale au aparut la fiecare dintre postarile de joi de pagina de Facebook a presedintelui Iohannis

.

Gandul a scris ca pe lista scurta a primilor consilieri a lui Klaus Iohannis apare si numele lui Dan Mihalache, desemnat, deocamdata de principiu, sef al viitoarei Cancelarii. 

Intre 1994 si 1997, Dan Mihalache a profesat ca expert guvernamental, consilier al Ministrului pentru Relatia cu Parlamentul, iar in anul 1997 a devenit Sef al Departamentului de Analiza Politica al Aliantei pentru Romania, potrivit ZF.

In perioada 2001-2004, a fost consilier al premierului Adrian Nastase in Guvernul Romaniei, conform CV-ului postat pe site-ul Parlamentului Romaniei.

Din 2004 pana in 2008, a detinut un mandat de deputat PSD in Parlamentul Romaniei, circumscriptia nr. 26, Maramures. In 2009, a devenit Director de comunicare si strategie in campania electorala prezidentiala a lui Crin Antonescu, al carui consilier politic a devenit incepand cu anul 2010.

Incepand cu luna iunie a anului 2006, si-a inceput activitatea de Observator in cadrul Parlamentului European, pana in luna ianuarie a anului 2007, cand a devenit Membru al Parlamentului European.

In perioadele mai 2011 – mai 2012, noiembrie 2012 – martie 2013, a activat atat ca Secretar General Adjunct, cat si ca Sef al Departamentului de Analiza Politica si Comunicare al Partidului National Liberal, iar in perioada mai 2012 – noiembrie 2012, a detinut functia de Secretar General Adjunct al Guvernului Romaniei.

Intre 2013 si 2014, a fost atat Secretar General Adjunct, cat si Secretar General in Senatul Romaniei. Incepand cu luna martie a anului 2014, a devenit Secretar General Adjunct al Partidului National Liberal si coordonatorul Departamentului de Strategie al PNL.

"Toate voturile se pot intoarce foarte repede impotriva, domnule Klaus Iohannis!"

Unul dintre comentatorii de pe pagina de Facebook a lui Iohannis a postat linkul la o fotografie "din tinerete" in care Dan Mihalache apare alaturi de Victor Ponta, Titus Corlatean si Liviu Maior.

Dan Mihalache, Titus Corlatean, Victor Ponta si Liviu Maior //Sursa: captura youtube din video realizat de kresCOva kresCOva

 

 

"Mihalache consilier prezindential? Se pare ca ne-am luat o alta mare teapa si la aceste alegeri! Toate voturile se pot intoarce foarte repede impotriva, domnule Klaus Iohannis!", suna unul dintre comentarii.

"Domnule Johannis, mii de romani va cer sa nu il numiti pe lingaul de Mihalache in echipa de la Cotroceni. Nu faceti aceasta greseala majora. Nu vreau sa cred ca am parcurs 600 km sa va votez. Bitte nicht....... Ohne Mihalache.........", a scris altul.

Dan Mihalache, Cosmin Marinescu si Andrei Muraru la ceremonia de validare a mandatului lui Klaus Iohannis, la Curtea Constitutionala// Sursa foto: Administratia Prezidentiala

"Sunt profund dezamagita de decizia privitoare la numirea domnului Dan Mihalache! Toti cei care am crezut ca o schimbare a clasei politice este posibila suntem profund dezamagiti!"// "Domnule Presedinte ales, Johannis, vad ca roiesc in jurul dvs toate reptilele veninoase ale haznalei politice a ultimilor 25 de ani, care asteapta ceva. O firmitura, o agentie o sinecura. Eu am o singura intrebare sa va pun: In "echipa" prezidentiala, cati romani liberi si capabili din diaspora aveti?", suna alte postari. 

 

Citeste si Iohannis, pentru Reuters: Guvernul Ponta poate pica in 2015, vor pleca parlamentari din coalitia de guvernare in urmatoarele saptamani
Publicat de : ---
Data publicrii: 28 Noi 2014 - 05:58
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=42033&titlu=Mii_de_simpatizanti_ii_cer_pe_Facebook_lui_Iohannis_sa_renunte_la_numirea_lui_Dan_Mihalache_la_Cotroceni____Bitte_nicht__Ohne_Mihalache__