Parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea [1]

Autor: Cristi Ionita

Luni, parlamentarii vor decide daca incuviinteaza inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea si daca deputatul PMP poate fi arestat preventiv

.

 

La prima vedere, mai toate grupurile parlamentare vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea, astfel ca deputatul PMP este in pericol sa ajunga dupa gratii.

Oarecum surprinzator, Elena Udrea este “tradata” si de formatiunea politica pe care a condus-o pana de curand. Astfel, Eugen Tomac, noul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea.

“Vom vota pentru inceperea urmaririi penale. Obiectivele noastre sunt clare. Eu sper ca doamna Udrea sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia in instanta”, a fost mesajul clar al lui Eugen Tomac.

Liderul PMP sustine ca “nu sunt in situatia sa-i dau doamnei Udrea sfaturi. Este o situatie delicata. Deocamdata pot sa va spun ca doamna Udrea nu mai este membru al Partidului Miscarea Populara si ca formatiunea noastra politica trebuie sa mearga mai departe”.


Publicat de : ---
Data publicării: 09 Feb 2015 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44123&titlu=Parlamentarii_PMP_vor_vota_&_#8220_pentru&_#8221__urmarirea_penala_a_Elenei_Udrea