Atac dur, dupa retinerea Elenei Udrea: “Sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu!” [1]

Autor: Cristi Ionita

Retinerea Elenei Udrea in Dosarul “Microsoft” nu a ramas fara urmari, deputatul PMP fiind aparat de o buna prietena si de o colega de partid, respectiv de fosta tenismena Ruxandra Dragomir

.

 

Aceasta a precizat ca o sustine pe Elena Udrea pana la capat si ca are convingerea ca deputatul PMP isi va dovedi nevinovatia in instanta.

Mai mult, Ruxandra Dragomir apreciaza ca “Elena Udrea a ramas demna in ciuda momentelor extrem de dificile prin care trece” si ca “sunt convinsa ca nu multi oameni s-au bucurat sa o vada cu catuse la maini”.

In schimb, fosta tenismena a pornit un atac dur la adresa lui Dinu Pescariu, personaj despre care se spune ca a facut un denunt la DNA impotriva Elenei Udrea.

“Mi-am dat seama inca din urma cu mai multi ani de calitatea indoielnica a omului Dinu Pescariu. Am crezut ca imi este prieten si ca a invatat fair-play-ul din sportul pe care l-am practicat amandoi cu mult drag (n.r. – tenis). M-am inselat. Chiar si asa, nu m-am gandit niciodata ca poate fi implicat in asa ceva si ca nu imi inchipuiam niciodata ca va putea deveni un asemenea tradator si turnator. Sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu!”, a fost mesajul dur al Ruxandrei Dragomir la adresa fostului tenismen Dinu Pescariu.

Elena Udrea, deputat PMP si fost ministru al Turismului si al Dezvoltarii, a fost retinuta, marti seara, dupa ce a fost audiata timp de aproape 10 ore la sediul DNA. Este acuzata de comiterea mai multor infractiuni comise in Dosarul “Microsoft”, inclusiv ca ar fi luat spaga 500.000 de euro de la Dinu Pescariu, cel despre care se spune ca a si facut denuntul in acest dosar.

Elena Udrea a ajuns miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Procurorii DNA vor arestarea Elenei Udrea pe motiv ca i-ar putea influenta pe cei implicati in dosar, daca ramane in stare de libertate, sub o forma sau alta.


Publicat de : ---
Data publicării: 12 Feb 2015 - 05:23
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44355&titlu=Atac_dur__dupa_retinerea_Elenei_Udrea__&_#8220_Sa_ti_fie_rusine__Dinu_Pescariu_&_#8221_