Basescu s-a instalat la PMP in biroul pregatit de Udrea [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

La finalul mandatului sau, Elena Udrea anunta ca i-a pregatit un biroul le sediul central al partidului in care sa se instaleze "cand va dori"

.

Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca.Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac va merge si el la sediu in cursul zilei de miercuri.

Fostul presedinte Basescu a participat la sfarsitul saptamanii trecute la congresul PMP, reuniune unde a tinut o cuvantare in care a spus ca doreste sa fie un "partener" al acestui partid, dar fara sa il conduca.

Citeste si ELENA UDREA A FOST RETINUTA DE DNA. A iesit de la DNA cu catuse, dar a intrat in arestul Politiei fara catuse Citeste si BASESCU A VORBIT. Cum arata „LISTUTA” fostului presedinte: Udrea, Coldea, Bercea, dosare, coruptie, televiziuni, viitorul sau politic, alegeri, Ucraina, Moldova, Armata, SUA si UE Citeste si Elena despre Udrea. Draga jurnalule, „Elena Udrea trebuie sa taca”. Ultimul GEST si fuga pe scarile Parlamentului. REPORTAJ
Publicat de : ---
Data publicrii: 12 Feb 2015 - 05:23
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=44418&titlu=Basescu_s_a_instalat_la_PMP_in_biroul_pregatit_de_Udrea