Joi, 23 Aprilie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: „Ungurii, altfel oameni de treaba, au cedat idealurilor naziste”. Ce s-a intamplat dupa ce directorul FBI a facut aceasta afirmatie PERICULOASA

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Szijjarto se referea la o declaratie pe care Conney a facut-o la Muzeul Holocaustului din Washington, in care s-a referit la "oameni altfel de treaba" care au cedat idealurilor naziste si au devenit "asasini si complici" in Germania, Polonia, Ungaria si alte locuri, in al Doilea Razboi Mondial .

Ministrul a precizat ca Guvernul ungar a protestat pe langa administratia Statelor Unite, adaugand ca a fost corect ca Departamentul de Stat american sa prezinte scuze, in mod public, pentru aceste afirmatii.

Insa cooperarea intre Statele Unite si Ungaria in domeniile economic si al apararii este buna, iar relatiile celor doua state au inregistrat o imbunatatire notabila, a adaugat seful diplomatiei ungare.

Polonia l-a convocat, de asemenea, pe ambasadorul Statelor Unite si i-a solicitat sa prezinte scuze pentru afirmatii despre Holocaust ale directorului FBI. Ministrul polonez de Externe afirma ca directorul FBI a sugerat, intr-un articol publicat in The Washington Post (WP), ca polonezii au fost complici la Holocaust. Dupa ce a fost convocat, ambasadorul american Stephen Mull a declarat ca el a spus clar ca Statele Unite cred ca "nazistii germani singuri" sunt responsabili de Holocaust.

Pe de alta parte, presedintele Legislativului Ungariei Laszlo Kover a cerut, la o reuniune a presedintilor parlamentelor statelor membre ale uniunii, la Roma, ca ca proiectul Acordului de liber-schimb intre Uniunea Europeana si Statele Unite sa fie ratificat de parlamentele tarilor membre UE. El a sugerat ca Budapesta, care are o relatie tensionata cu Washingtonul, ar putea bloca tratatul.

Citeste si Reactia premierului Ponta dupa ce autoritatile din Ungaria s-au aratat ingrijorate ca maghiarii isi vor face cumparaturile in Romania Citeste si Dupa ce, ani de zile, romanii din vestul tarii si-au facut cumparaturile in Ungaria, situatia s-ar putea inversa. Iata de ce Citeste si Reactia UDMR la demisia deputatului lui Marko Attila. Kelemen Hunor: „M-am intalnit cu el, pe 20 martie, in Ungaria, ne lipseste in fiecare zi” Citeste si Ungaria ar putea juca un rol cheie in livrarea de gaze naturale. Intelegerea pe care o va face cu Rusia Citeste si Premierul Ungariei, Viktor Orban, face acuzatii GRAVE la adresa Romaniei: „Ungaria este practic blocata de vecinii nostri”

 

Citeste si Uniforma comandantului nazist Hermann Göring, vanduta la licitatie Citeste si Mazare, primar de 15 ani la Constanta: De la model in Playboy, sultan, ofiter nazist, la vacante in Brazilia Citeste si Mazare, primar de 15 ani - de la model in Playboy, sultan, ofiter nazist, la vacante in Brazilia


(150 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

„Ungurii, altfel oameni de treaba, au cedat idealurilor naziste”. Ce s-a intamplat dupa ce directorul FBI a facut aceasta afirmatie PERICULOASA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55892395973206 seconds.