Salvamontista Miruna Inel ar intentiona sa isi retraga plangerea impotriva interlopului Palesica [1]

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Notarul Adrian Grigore Margineanu scrie, pe pagina sa de Facebook, ca salvamontista s-a prezentat in biroul sau cu o cerere de retragere a plangerii penale

.

"Nu pot crede: <prin prezenta imi retrag plangerea impotriva lui Palesica ... cu privire la incidentul din data ... din Straja...>”, scrie notarul.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

Aceasta adauga ca a invitat salvamontista si pe avocatul care o insotea sa ii paraseasca biroul.

"Si totusi am crezut, dar i-am invitat sa paraseasca biroul si sa mearga unde vor deoarece calculatorul meu refuza sa scrie asa ceva. Reactia avocatului a fost <nu vrei sa speli obrazul orasului!>. Uite ca nu vreau sa-l spal”, scrie notarul.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, notarul a declarat ca salvamontista s-a prezentat in biroul lui insotit de avocatul lui Constantin Palesica.

"Eu am refuzat sa semnez o asemenea cerere, intrucat nu mi s-a parut moral. O tara intreaga a vazut ce s-a intamplat”, a spus Adrian Grigore Marginean.

La randul ei, salvamontista Miruna Inel, intrebata de corespondentul MEDIAFAX de ce doreste sa isi retraga plangerea, a fost evaziva in declaratii: "Momentan nu vreau sa discut despre asta... Inca nu am hotarat nimic.... ".

Intrebata daca se fac presiuni asupra ei, Miruna Inel a raspuns: "Nu e vorba de nicio presiune. Inca nu stiu nimic...”.

In februarie, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost batuta de recidivistul Constantin Palesica intr-un bar din statiunea montana Straja (Hunedoara), la incident asistand fara sa intervina jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat in timpul liber. Constantin Palesica a fost arestat pentru 30 de zile, Judecatoria Petrosani emitand un mandat in acest sens, iar in cazul jandarmul montan care a asistat la incident fara sa intervina, Jandarmeria Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timisoara.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Deputatul Nicolae Paun a fost retinut de DNA Citeste si Un iesean a primit un colet de la fiul sau. La scurt timp, autoritatile au intrat in alerta Citeste si DJ-ul disparut a fost gasit in viata
Publicat de : ---
Data publicrii: 26 Feb 2016 - 05:00
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=52999&titlu=Salvamontista_Miruna_Inel_ar_intentiona_sa_isi_retraga_plangerea_impotriva_interlopului_Palesica