Adriana Saftoiu: Nu are rost sa ne pacalim. Noile echipe ale PNL sunt vechile echipe [1]

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, a declarat, joi, că PNL nu are rost să se păcălească, pentru că alegerile interne din organizaţiile de sector readuc in funcţii vechile echipe, informează Mediafax

.

Rămane de văzut in ce măsură aceste echipe vor obţine un scor bun la scrutinul parlamentar, explică Săftoiu.

"Eu constat şi la nivel de Bucureşti că nu prea sunt schimbări profunde şi nu are rost să ne păcălim. Vom vedea in ce măsură după ce vom termina aceste alegeri cu noile echipe care de fapt in mare parte sunt vechile echipe dacă noi vom reuşi să facem un scor pe Bucureşti in aşa fel incat să nu ne fie ruşine", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu, in cadrul Adunării Generale a filialei PNL Sector 1.

Adriana Săftoiu a explicat că 10% din rezultatul la nivel naţional al PNL il va aduce Bucureştiul, afirmand că işi doreşte ca in urma acestor alegeri interne din organizaţiile de sector, "cu oameni noi sau mai puţin noi", partidul să obţină un scor care să nu ii mai pună din nou in situaţia de a explica de ce au greşit.

Adriana Săftoiu a afirmat că, deşi "peştele de la cap se impute", vina este şi a celor care nu au curajul să spună ceea ce ii nemulumeşte.

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost reales, joi, preşedintele organizaţiei PNL Sector 1 cu 320 de voturi "pentru" şi 3 voturi "impotrivă", după ce acesta şi-a dat demisia din fruntea organizaţiei ca urmare a eşecului din alegerile locale. El a fost unicul candidat inscris in cursă.

In cadrul reuniunii, deputatul Diana Tuşa şi-a anunţat demisia din PNL acuzand "ipocrizia" partidului.

Reduceri la carti, Descopera noua ta aventura comenteaza /* (c)
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Aug 2016 - 05:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=56014&titlu=Adriana_Saftoiu__Nu_are_rost_sa_ne_pacalim__Noile_echipe_ale_PNL_sunt_vechile_echipe