Miercuri, 02 Noiembrie 2016 - 05:40 AM Aleg.RO: 100 de minute. Surse: Greii din UNPR vor desprinderea de Basescu. Cine se afla in spatele miscarii de contestatari?

Publicat de: ---

Antena 3

Zbaterile politice sunt in toi odata cu apropierea alegerilor . Una din cele mai interesante batalii se da in Partidul Miscarea Populara condus de Traian Basescu, acolo unde vechii UNPR-isti sustinuti de fostul lor presedinte, Gabriel Oprea, au lansat un atac frontal si sustin ca doresc spargerea partidului si relocarea vechiului UNPR in partea stanga a esichierului politic. 

Motivul? Mari nemultumiri cu privire la listele de candidati unde cei de la fostul UNPR reclama mari nedreptati din partea oamenilor lui Traian Basescu. 

Nemultumirile sunt foarte mari in fostele fief-uri ale UNPR, Timis, Galati, Maramures, Constanta. dar si in alte judete. Deja acolo filialele locale au anuntat ca se despart de oamenii lui Basescu pe motiv ca protocolul de fuziune a fost grav incalcat, iar declaratiile lor au facut deliciul presei. 

Acum liderii fostului UNPR vor sa mearga mai departe. Surse din vechiul partid sustin ca in spatele miscarii de contestatari se afla chiar fostul presedinte al UNPR, Gabriel Oprea. Asa se explica intalnirile cu rebelii din PMP din aceste zile: 

În conditiile in care, din punct de vedere legal, fuziunea dintre PMP si UNPR n-a fost inca validata, deputatul de Timis Ion Raducanu vrea sa blocheze acest proces. Marti, el a convocat la Bucuresti o sedinta UNPR prin care se va incerca anularea fuziunii dintre partidul lui Basescu si cel infiintat de Gabriel Oprea, scrie debanat.ro 

Daca operatiunea de blocare a fuziunii reuseste, atunci dispar grupurile parlamentare si evident probleme in plan electoral pentru ca PMP nu va mai avea dreptul la oameni in toate sectiile de vot. 
 


(150 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

100 de minute. Surse: Greii din UNPR vor desprinderea de Basescu. Cine se afla in spatele miscarii de contestatari? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53205895423889 seconds.