Calin Popescu Tariceanu: Colegii sa fie atenti la numararea voturilor. Avem informatii privind tentative de frauda [1]

Co-presedintele ALDE Calin-Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, dupa inchierea votului si prezentarea datelor exit-poll-urilor, ca isi roaga colegii sa fie atenti la numaratoarea voturilor, astfel incat sa nu fie afectata de tentative de fraudare despre care partidul detine informatii

.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

”Doresc sa multumesc celor care ne-au dat votul lor in aceasta zi extrem de importanta, o zi de cotitura pentru Romania. Acest vot inseamna in primul rand un vot de incredere pentru valorile liberale pe care le reprezentam, pentru democratie, pentru libertate, pentru respectul drepturilor individului. Ceea ce constatam acum sunt rezultatele date de exit-poll-uri si din acest motiv as dori sa intelegeti ca sunt foarte rezervat in a descrie scenarii de viitor care sa ne priveasca si prefer sa asteptam numaratoarea oficiala a voturilor si rezultatele finale ale numaratorilor oficiale pentru a putea vorbi mai mult despre rezultatele acestui vot si despre ceea ce dorim sa facem mai departe”, a spus Calin-Popescu Tariceanu. 

CITESTE SI Nicusor Dan: Este o victorie incredibila pentru un partid care a luat nastere in urma cu doar 6 luni

Co-presedintele ALDE si-a rugat colegii sa fie atenti la numararea voturilor si redactarea proceselor verbale in fiecare sectie de vot.

”Vreau sa profit si sa transmit un mesaj tuturor colegilor mei din tara in a-i preveni si a-i ruga sa fie foarte atenti din acest moment la procesul de numarare a voturilor, la redactarea proceselor verbale cu rezultatele votului iin fiecare sectie de vot, in asa fel incat rezultatele noastre sa nu fie afectate de eventuale tentative de fraudare despre care avem anumite informatii”, a adaugat Tariceanu. 

PSD a obtinut 45,8% din voturi, PNL -20,8 %, iar USR -9,2 % la Camera Deputatilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 in baza datelor de la ora 20.00, in timp ce la Senat scorurile sunt PSD - 45,3%, PNL -20,7% si USR -9,3. PSD a obtinut 45% din voturi, PNL - 21%, iar USR - 8% , potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, facut la comanda PS News si prezentat de Antena 3. Au mai trecut pragul electoral, potrivit exit poll-ului, ALDE-6%, UDMR-6% si PMP-6%.

CITESTE SI Liviu Dragnea: Nu mai este nicio indoiala asupra castigatorilor alegerilor


Publicat de : ---
Data publicrii: 12 Dec 2016 - 05:43
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=57825&titlu=Calin_Popescu_Tariceanu__Colegii_sa_fie_atenti_la_numararea_voturilor__Avem_informatii_privind_tentative_de_frauda