Întrevedere între Traian Băsescu și ambasadoarea Republicii Egipt [1]

Președintele României, Traian Băsescu, a primit-o astăzi, 28 iulie a.c., în vizită de rămas-bun, pe Excelența Sa doamna Wafaa Ashraf Moharram BASSIM, ambasadorul Republicii Arabe Egipt în România, cu ocazia încheierii misiunii diplomatice în România.

Președintele Romaniei a mulțumit ambasadoarei Bassim pentru efortul, eficient și constant, depus pe durata mandatului în România, in vederea extinderii cooperării politice romano-egiptene si a remarcat rezultatele notabile inregistrate prin cresterea volumului schimburilor economice bilaterale.

Seful statului a transmis condoleanțe si compasiunea sa poporului egiptean pentru victimele atacurilor teroriste de la Sharm El Sheikh și pentru asasinarea ambasadorului egiptean desemnat la Bagdad, domnul Ihab al-Sharif. „Astfel de acte criminale reclamă intensificarea cooperării bilaterale și internaționale în vederea eradicării fenomenului terorist”, a spus seful statului.

Doamna ambasador Bassim a apreciat, colaborarea cu autoritatile romane pe durata mandatului sau si si-a exprimat gratitudinea pentru solidaritatea poporului roman in aceste momente grele pentru tara sa.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Iul 2005 - 13:50
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6239&titlu=Intrevedere_intre_Traian_Basescu_si_ambasadoarea_Republicii_Egipt