Răzvan Theodorescu spune că Mona Muscă nu a avut o activitate notabilă la MCC [1]

<IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/T/RasvanTheodorescu.jpg" align=left vspace=5>Senatorul PSD Razvan Theodorescu, fost ministru al culturii in perioada 2001-2004, apreciaza ca Ministerul Culturii si Cultelor va ramane acelasi cu sau fara Mona Musca in fruntea institutiei.

"Cu sau fara Mona Musca, MCC ramane acelasi. Imi pare rau sa o spun, insa trecerea doamnei Musca prin minister, dupa parerea mea, nu a lasat ceva notabil. Este o doamna cu distinctie dar fara nici un fel de actiune vizibila in zona culturii", a afirmat Theodorescu.

Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu a spus ca personal nu crede "total" in moralitatea demisiei ministrului Mona Musca.

"Sincer, nu cred in moralitatea acestei demisii. Probabil ca sunt si alte elemente de substrat care vor aparea la un moment dat", a spus Diaconescu, care a adaugat ca este problema guvernului sa evalueze daca demisia ministrului culturii si cultelor reprezinta o pierdere importanta.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 28 Iul 2005 - 15:20
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=6244&titlu=Razvan_Theodorescu_spune_ca_Mona_Musca_nu_a_avut_o_activitate_notabila_la_MCC