Achizițiile se lasă așteptate la Universitatea Craiova [1]

Patronul Universității, Dinel Staicu, spune că va transfera în perioada următaorea mai mulți jucători din campionatul intern.

Jucătorii Uniuversității au revenit luni din vacanță. La reunirea Universității care a avut loc la cantonamentul din Lunca Jiului a venit și patronul Dinel Staicu.

“A fost o ședință de bun venit, de urat la mulți ani și în care am discutat să ștergem cu buretele tot ce a fost rău. Le-am explicat la toți care le sunt atribuțiile, Badea urmând să fie doar antrenor, să răspundă de ce se întâmplă la antrenamente, iar în ce privește achizițiile și restul problemelor vă voi sta eu la dispoziție”. După această introducere, Staicu a vorbit despre noutățile din lot: “Papură este rezolvat. Am plătit deja banii pentru el.

Am vorbit astăzi și cu Jerry Gane. Mi-a promis că va veni mâine (n.r. – astăzi) la antrenament. Miercuri, urmează să soluționez două transferuri. Sunt doi jucători valoroși din campionatul intern. Unul este atacant și mă costă 250.000 de dolari. Le veți afla numele când vor fi cu acte în regulă ai Universității”, a spus Staicu. La antrenament a fost prezent și un mijlocaș de 24 de ani de la Armătura Zalău, Marius Cozma. În plus, patronul oltenilor a precizat că schimbul Moți – Rada a căzut.

“Moți s-a prezentat la reunire și va rămâne la Craiova. A căzut orice schimb cu Rada”, a declarat Staicu.
Publicat de : Marius PÎRLEA
Data publicării: 10 Ian 2005 - 18:15
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=75&titlu=Achizitiile_se_lasa_asteptate_la_Universitatea_Craiova