PSD nu are o problemă de lider, afirmă Titus Corlațean [1]

Documentul "Reforma profunda a PSD - Un program politic pentru modernizarea social-democratiei romanesti", semnat de 14 organizatii judetene din Transilvania si Banat ale social-democratilor, demonstreaza ca PSD este un partid viu, unde au loc dezbateri de idei serioase a declarat, purtatorul de cuvant al partidului, Titus Corlatean.

El a spus ca acest document contine o serie de idei valoroase, care vor contribui la cristalizarea dezbaterii in interiorul PSD si la identificarea solutiilor corecte privind procesul de modernizare si reforma interna in perspectiva congresului din februarie.

Purtatorul de cuvant a precizat ca in document se arata ca PSD nu are o problema de lider, ci este vorba de "persistenta unui imobilism structural". Titus Corlatean a mentionat ca cele 14 filiale reafirma o idee lansata anterior de PSD Cluj privind necesitatea simplificarii structurilor de decizie centrala si a descentralizarii nivelului de decizie politica in partid.
Publicat de : Andrei DINU
Data publicării: 10 Ian 2005 - 18:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=76&titlu=PSD_nu_are_o_problema_de_lider__afirma_Titus_Corlatean