Joi, 23 Aprilie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Hotararea privind votul Senatului in cazul Sova a fost publicata in Monitor

Publicat de: ---

Cotidianul

Articolul acestei hotarari prevede ca se "constata ca nu au fost intrunite conditiile cerute de art . 24 alin. (4) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si senatorilor si de art. 173 din Regulamentul Senatului, pentru a incuviinta retinerea si arestarea preventiva" a senatorului Dan Sova.

Presedintele comisiei juridice, liberalul Catalin Boboc a anuntat, miercuri, ca PNL are pregatita contestatia pe care o va depune la Curtea Constitutionala, imediat dupa ce hotararea Senatului privind votul in cazul Dan Sova va fi publicata in Monitorul Oficial.

Presedintele comisiei juridice a precizat ca, in opinia sa, Biroul Permanent a decis ”in mod eronat” sa mandateze pe presedintele Senatului sa semneze proiectul de hotarare al comisiei juridice.

El a precizat ca hotararea privind votul din 25 martie se afla mentionata si in stenograma sedintei in care s-a decis respingerea cererii DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova si ca ceea ce trebuia Senatul sa faca era ca, prin intermediul Departamentului legislativ, sa redacteze acea hotarare, care mai apoi sa fie semnata de Calin Popescu Tariceanu si trimisa la Monitorul Oficial.

”Asteptam ca hotararea sa fie publicata in Monitorul Oficial si Curtea va decide”, a spus Catalin Boboc.


(187 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Hotararea privind votul Senatului in cazul Sova a fost publicata in Monitor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63066291809082 seconds.